meteorlogia

Els Bombers reben una dotzena d'avisos relacionats amb les ratxes de fort vent a Sabadell

S'han concentrat entre les 13 i les 16 hores

per Redacció, 19 d'abril de 2019 a les 19:20 |
Els Bombers actuant per una branca caiguda al carrer Vidal | @DellaEstel
El Servei Meteorològic de Catalunya havia emès un avís per fortes ratxes de vent a bona part del territori català, un episodi que va arrencar aquest dijous i progressivament ha anat incrementant la seva intensitat. A Sabadell, ha colpejat amb més força aquest divendres, arribant a màximes que han superat els 60 km/h. Això s'ha traduït en una dotzena d'avisos que han rebut els Bombers. 

Tots s'han concentrat entre les 13 i les 16 hores d'aquest Divendres Sant i han estat un ampli ventall de fets, des de caigudes de branques d'arbres a la via, fins a plaques d'edificis a punt de caure i la lona d'una obra que feia l'efecte vela. Sobretot hi ha hagut dues intervencions en dues bastides que mostraven poca estabilitat, una de les quals al passeig Espronceda i que, a més, tenia part del material a l'interior.


No hi ha hagut ni danys materials ni personals per aquests capítols ventosos a la ciutat. Les previsions apunten cap a una davallada de les ràfegues de vent i aquest dissabte hauran desaparegut per complet. 

 

 

Participació