​Investiguen dues agressions sexuals en una setmana a Torre-romeu i Merinals

Els dos fets, en principi, no tindrien relació entre ells

Dos vehicles dels Mossos, a Sabadell
Dos vehicles dels Mossos, a Sabadell | José Pelaez
18 d'abril del 2019
Actualitzat a les 20:36h
Els Mossos d'Esquadra estan investigant dues agressions sexuals comeses en poc més d'una setmana als barris de Torre-romeu i Merinals, tal com han confirmat fonts municipals a NacióSabadell. La primera es va produir la setmana passada, entre el 8 i el 14 d'abril, a Merinals i la segona el passat dimarts a Torre-romeu, segons han precisat fonts de la policia catalana aquest digital. 

Les mateixes fonts han afirmat que no hi ha indicis que els dos fets tinguin relació i han detallat que en ambdós casos "no hi va haver penetració".

Aquests dos fets arriben una mica més de dos mesos després que es conegués la violació múltiple a una jove la matinada del passat 3 de febrer. Actualment hi ha nou persones investigades, dues en presó provisional i una altra fugada sobre la qual hi ha una ordre de detenció internacional

Les dues agressions sexuals, comeses la primera quinzena d'aquest mes d'abril, segons ha pogut saber aquest digital, no tindrien implicats els presumptes autors d'aquesta violació múltiple.