L'Ajuntament pacificarà els voltants de l'Escola Enric Casassas

El consistori destinarà gairebé 200.000 euros

Activitats a l'escola Enric Casassas
Activitats a l'escola Enric Casassas | AMPA Enric Casassas
Redacció
18 d'abril del 2019
Actualitzat a les 9:17h
L’Ajuntament ha adjudicat les obres d’urbanització dels carrers de les Paus i de Llobet, a l’àmbit conegut com a Centre-Creueta, als voltants de l'Escola Enric Casassas. Els treballs consistiran en la transformació dels carrers amb una plataforma única. El pas de vehicles quedarà restringit als d’emergències i de serveis de manteniment. 

Les actuacions, que arrencaran aproximadament en un mes, tenen un pressupost de 198.331,55 euros i s'allargaran durant sis mesos, afectarà el tram del carrer de Llobet, entre els carrers de la Salut i de les Paus, i el tram del carrer de les Paus, entre els de Llobet i de la Font Nova. Consistiran en la aplicació de llambordes de formigó negre, semblants als existents al carrer de les Paus.
 

La pintada, davant l'escola Enric Casassas. Foto: Juanma Peláez


El disseny ha tingut compte la integració dels embornals en el paviment. Pel que fa al carrer de les Paus, el nou paviment tindrà una franja de granit gris flamejat. També s’hi preveu modificar les xarxes de serveis de clavegueram i d’aigua i la renovació dels llums, que seran de làmpades de LED.

Aquestes mesures, que busquen millorar la seguretat dels vianants, i especialment dels estudiants a les rodalies dels centres, se sumen a d'altres repartides per la ciutat. Com ara, en els darrers dies s'han instal·lat elements dissuasius de vehicles a l'Escola Calvet Estrella.