El Sabadell torna a empatar contra el Palamós

Agosarat va fer avançar els arlequinats en el marcador quan només s'havien disputat tres minuts de partit

13 d'agost del 2015
Actualitzat a les 17:54h
El conjunt arlequinat al camp del Palamós
El conjunt arlequinat al camp del Palamós | CE Sabadell

El Sabadell va empatar ahir a dos contra el degà del futbol català en el seu quart partit de preparació. Els de Miguel Álvarez es van avançar mitjançant un gran xut de Agosarat quan només s'havien disputat tres minuts de partit. La reacció dels locals ha estat ràpida i només dos minuts després van empatar el partit mitjançant Coro.

Malgrat aquest empat, va ser el Sabadell qui va continuar dominant durant la primera meitat i qui va tenir les millors ocasions. Agosarat va estar molt actiu i va fer que Manzano es lluís en més d'una ocasió però va ser Marc Fernández qui va tenir a les seves botes l'ocasió més clara després d'un fort xut en els minuts finals de la primera part que el porter local va haver de refusar en dues ocasions.

Álvarez va donar més continuïtat als jugadors amb només canvis durant el descans. Craviotto, Viale, Forniés i Forgas van entrar de refresc i el Sabadell va seguir disposant de les millors ocasions del partit. Una passada enrere va complicar a Craviotto el control i David Torres es va aprofitar de l'ocasió per donar-li la volta al marcador.

El gol no va desanimar els arlequinats que van atacar com un bloc utilitzant les dues bandes. Va ser així com Forniés va penjar la pilota que Forgas va enviar al fons de la xarxa amb una excel·lent rematada quan només quedaven vint minuts per acabar el partit. Amb aquest empat a dos el Sabadell va seguir atacant però el gol que buscaven amb tanta insistència no va arribar.

D'aquesta manera el Sabadell va acabar el seu quart partit de pretemporada i ja té el cap posat en l'últim partit que es disputarà a la Nova Creu Alta el proper dissabte a dos quarts de vuit del vespre contra un altre equip de la Lliga Adelante, el Llagostera.

Palamós CF: Manzano, Herrera, Cano, Pastor, Subi, Jordi Matamala, Agi, Barrera, Matamala, Coro i Marçal Lladó. També han jugat: Medina, Ayala, Moha, Makaay, Arsen, D. Torres, Collell, J. Segura, J. Frigola i Sebas.

CE Sabadell: Sergi, Agus, Pastells, Alcanyís, Agustí, Yeray, Roigé, Batanero, Cortell, Osado i Marc Fernández. També han jugat: Craviotto, Estellés, Viale, De Val, Adri, Vinicius, Forniés, Pirulo i Forgas.

Gols: Agosarat 0-1 (3 '), Cor 1-1 (5'), David Torres 2-1 (65 '), Forgas 2-2 (71').