Els jardins de l'Espai Cultura tornen a obrir per Sant Jordi

La celebració s’estendrà de les nou del matí a les nou del vespre i la majoria d’activitats tindran lloc a l’aire lliure

Diada de Sant Jordi a Sabadell
Diada de Sant Jordi a Sabadell | Juanma Peláez
Redacció
17 d'abril del 2019
Els jardins de l'Espai Cultura tornaran a obrir-se a la ciutadania per aquest Sant Jordi, amb un grapat d'activitats. La celebració de la Diada arrencarà a les 9.00 hores i la majoria d’activitats tindran lloc a l’aire lliure.

El programa inclou parades de llibres, activitats per a escoles, tallers infantils i espectacles familiars, ballada de sardanes a la Plaça de Sant Roc i jornada de portes obertes als edificis modernistes de la Fundació 1859 Caixa Sabadell. La cita compta amb el suport de BBVA CX, així com amb la participació d’Abacus Cooperativa, La Llar del Llibre i Llibreria Tècnica.

Així, de 9.00 a 21.00 hores hi haurà les parades de llibres de la mateixa Fundació i de tres llibreters de la ciutat que oferiran un selecció de llibres centrada en la literatura infantil i juvenil: Abacus Cooperativa, La Llar del Llibre i Llibreria Tècnica.

També durant tot el dia les famílies podran gaudir d’espais d’esbarjo com són un racó creatiu i de dibuix a Les cabanes de lectura, les ja clàssiques Pessigolles a la panxa del Drac i diferents tallers de manualitats creatives, així com una llibreria on grans i petits podran remenar llibres. A la tarda, a més, tindrà lloc l’espectacle familiar On són les lletres? a càrrec de Jordi Tonietti & The Bus Band, a l’amfiteatre del jardí (18.30 h).

Al matí s’oferiran diferents actuacions a l’aire lliure adreçades a grups escolars d’Educació Infantil i Primària. Com a novetat, enguany s’instal·larà al jardí La rulot de contes dels Dracs, una petita rulot carregada d’un munt de contes, i una narradora que ens convida a entrar-hi per explicar-nos-els. Aquest espectacle familiar es portarà a terme des de les 17.00 fins a les 20.00 hores.

Pel que fa les activitats orientades al públic adult cal destacar la tradicional ballada de sardanes que s’oferirà a la Plaça de Sant Roc (18.00 hores), a càrrec de la Cobla Jovenívola de Sabadell.