VÍDEOS Star Wars, Arcade Fire i Pharrel Williams per celebrar els 20 anys de l'Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès

La festa #AMCVsons ha traslladat l'esperit del Concert del Castell de Sant Marçal al centre del municipi

La banda de l'AMCV a l'escenari de Sant Ramon
La banda de l'AMCV a l'escenari de Sant Ramon | Albert Segura
Redacció
16 d'abril del 2019
Actualitzat a les 10:28h
L'Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès (AMCV) ha celebrat els seus 20 anys de vida amb el cap de setmana dedicat a la música a la plaça Sant Ramon de la localitat. Ho ha fet amb una gran festa batejada com a #AMCVsons, i que va tenir el seu punt àlgid dissabte al vespre amb l'espectacle Cerdanyola, ciutat de músics.


L'agrupació va repassar diversos dels temes més destacats en la seva trajectòria musical, entre els quals la banda sonora de la saga Star Wars o No Cars Go, d'Arcade Fire. A banda, es va comptar amb una convidada de luxe, la banda francesa de Montauban-de-Bretagne, amb qui van interpretar el tema Sing Sing Sing, de Louis Prima, i Happy, de Farrel Williams.


A banda, el col·lectiu va celebrar a la Residència de Gent Gran de Canaletes l'espectacle La banda montalbanaise fa festa per a la gent gran!. Ja al vespre es va presentar Cronopios: (de)formació musical nascuda a l’AMCV, amb DJ inclòs.

La festa va cabar diumenge, amb un concert-vermut amb ballada de swing amb la banda de Montauban-de-Bretagne i els Lindy Hoppers Cerdanyola, i una arrossada popular.