Enxampen cinc conductors beguts en quatre hores a Sabadell

Un d'ells tenia el permís de conduir suspès i un altre va donar va superar per més de quatre la taxa d'alcoholèmia

Redacció
15 d'abril del 2019
Actualitzat a la 13:22h
La Policia Municipal de Sabadell ha enxampat cinc conductors beguts en poc més de quatre hores, en l'arrencada del cap de setmana. El primer cas va arribar a l'1 de la matinada del passat dissabte, al carrer Agnès Armengol, al pont de la Gran Via. Una patrulla va aturar un turisme i en la prova d'alcoholèmia va donar un resultat de 0,64 mg/l -la taxa màxima permesa és de 0,25-. 

Els agents van descobrir que el conductor, un home de 32 anys, tenia una suspensió temporal del permís de conduir. El van denunciar per un presumpte delicte contra la seguretat vial per conduir sota la influència de begudes alcohòliques i tenir una suspensió temporal del carnet, a més se li va immobilitzar el vehicle. 

A les 2.46 hores, al carrer Joanot Martorell amb el Passeig Comerç, una altra unitat policial va denunciar un altre home begut al volant, de 54 anys. El resultat de l'alcoholèmia va ser de 0,22 mg/l, ja que al ser un novell el topall és de 0,18 mg/l. També se li va immobilitzar el turisme. 

Un quart d'hora més tard, a la Plaça Principat 2, es va practicar la prova a un altre home, de 52 anys, que va donar positiu amb un resultat d'1,03 mg/l. Se'l va denunciar per un presumpte delicte contra la seguretat vial, conduir sota la influència de begudes alcohòliques i també se li va immobilitzar el cotxe. 

A les 4.47 hores, a la Rambla Ibèria, una patrulla de la Policia va aturar un turisme i en la prova d'alcoholèmia el conductor, un jove de 22 anys, va donar un resultat de 0,85 mg/l. El van denunciar per un presumpte delicte contra la seguretat vial, conduir sota la influència de begudes alcohòliques. Un segon ocupant del vehicle es va fer càrrec del turisme. 

Per últim, a les 5.11 hores al carrer Sant Vicenç, una unitat policial va aturar un turisme i es va realitzar la prova d’ alcoholèmia al conductor, un home de 32 anys, el qual va donar positiu amb un resultat de 0,47 mg/l. El van denunciar per conduir amb una taxa d’alcohol superior a la permesa i es va immobilitzar el vehicle.