Les famílies de l'Institut Can Llong i l'Escola Virolet evidencien el seu empipament amb una manifestació

Unes 200 persones surten des de l'Ajuntament fins a l'edifici de Serveis Territorials d'Ensenyament

Els manifestants a la plaça Sant Roc
Els manifestants a la plaça Sant Roc | Albert Hernàndez
12 d'abril del 2019
Actualitzat a les 18:21h
En el ple del passat mes de març, els pares i mares de l'Escola Virolet i l'Institut Can Llong van mostrar que havien arribat al límit de la seva paciència. "Prou barracons" va ser la consigna més exclamada i aquest divendres s'ha repetit amb la manifestació per exigir la construcció dels dos centres. "Volem, volem... Escola Virolet" i "menys promeses i accions, ja!", han estat algunes de les proclames acompanyades del so dels xiulets.

La membre de la comissió per la transició als nous edificis, Alícia Mendoza, ha assegurat que "sortim a protestar, perquè des del gener ens diuen que la licitació serà imminent", en referència a les promeses del director de Serveis Territorials del Departament d'Educació al Vallès Occidental, Jesús Viñas. Mendoza ha assenyalat que "aprofitant que estem en campanya electoral i els polítics estan oberts, intentarem que se'ns escolti". 


Mendoza ha demanat que l'Ajuntament "pressioni més" a la Generalitat, perquè sigui una realitat la construcció d'aquests dos edificis escolars. Tot i així, ha reconegut aquesta feina duta a terme pel consistori, "sempre han donat la cara". 

"El que volem es que el Govern desencalli l'acord que permeti licitar", ha apuntat, encara que "veurem si aleshores podrà complir els terminis que va donar". La mobilització ha sortit des de la plaça Sant Roc i ha tingut com a punt final l'edifici de Serveis Territorials del Vallès Occidental, situat a la Gran Via.
 

Diverses pancartes reclamant solucions Foto: Albert Hernàndez

La mobilització s'ha desplaçat fins a Serveis Territorials Foto: Albert Hernàndez


Aquest prop de dos centenars de persones han desfilat pel carrer de la República, Tres Creus i ha agafat la Gran Via. Tot plegat, fent soroll i donant visibilitat a la seva protesta amb pancartes i crits.