FOTOS Els preparatius del Circ ​Raluy Legacy per estrenar #TheMagicFormula

S'instal·larà durant tres setmanes a l'Eix Macià

Els treballs per enllestir l'estrena a Sabadell
Els treballs per enllestir l'estrena a Sabadell | Juanma Peláez
11 d'abril del 2019
Actualitzat a les 16:00h
El Circ Raluy Legacy ha tornat a Sabadell,ho ha fet aquest dijous per presentar el nou espectacle, batejat amb el nom de #TheMagicFormula. Serà a partir de les 18.30 a l'Eix Macià, on s'estarà fins al 28 d'abril. Aquest matí han començat tots els preparatius per tenir enllestit tot el material i l'escenari llest per rebre al públic. 

Entre algunes de les novetats de la tornada de la companyia a la ciutat és la nova carpa, amb el nou disseny es vol retre homenatge als anys daurats del circ, la pròpia essència i punt de partida del Circ Raluy Legacy. 
 

L'interior de la carpa de circ Foto: Juanma Peláez


#TheMagicFormula és una nova proposta en forma de tribut al patriarca de la família, Luis Raluy, que a més de ser pallasso de cara blanca és un reconegut matemàtic creador de reveladores fórmules i teories matemàtiques. És un renovat espectacle carregat de màgia, emoció i destresa, en el qual hi ha trucs i desaparicions, equilibris i contorsions, canvis tan ràpids que els nostres ulls amb prou feines seran capaços d'assimilar o números que ens faran estar en suspens.
 

Un dels membres de la companyia treballant Foto: Juanma Peláez

Molta feina aquest matí preparant el material Foto: Juanma Peláez

La comitiva que acompanya el circ Foto: Juanma Peláez


La funció compta amb actuacions dels membres de la família com Louisa Raluy, (grans il·lusions) Kerry Raluy i Jean Christophe (transformisme), Niedziela i Emily Raluy (monocicles) Jurek Swider que forma el tan reconegut duo amb Sandro Roque, els benjamins Benicio i Charnelle, i tot un seguit de figures de renom internacional com l’espectacular artista bielorús Pasha Voladas a les barres fixes, el famós trio Lipstick o la reconeguda Troupe Sol Habana, entre d’altres. 

Durant l'última gira, el Circ Raluy Legacy ha visitat més de 50 ciutats i ha comptat amb més de 20 artistes reconeguts internacionalment que, juntament amb els artistes de la família, han ofert més de 500 funcions, fent gaudir a més de 300.000 espectadors.
 

La companyia s'ha instal·lat a l'Eix Macià Foto: Juanma Peláez

Un dels vehicles que acompanya el circ Foto: Juanma Peláez

Una de les integrants del Circ Raluy Legacy Foto: Juanma Peláez