S'ha acabat aparcar a la vorera al voltant de l'escola Miquel Martí i Pol

Aquest dijous s'estan fent els treballs de repintat per canviar la zona d'aparcament en corda i evitar que els vehicles invadeixin l'espai dels vianants

Treballs de pintura al carrer Ferran Casablancas de Sabadell
Treballs de pintura al carrer Ferran Casablancas de Sabadell | Albert Segura
11 d'abril del 2019
Actualitzat a les 16:26h
Des d'aquest dijous queda prohibit (de manera oficial) aparcar damunt la vorera al voltant de l'escola Miquel Martí i Pol, al centre de Sabadell. Operaris han estat treballant aquest matí per repintar les zones d'aparcament en corda, habilitades fins ara al cantó dret del carrer, per passar-les a l'esquerra, on hi ha la vorera ampla i on fins ara s'hi estacionava lliurement coincidint amb les hores d'entrada i sortida del centre.
 
El tram afectat és el comprès entre els carrers Cervantes i Zurbano, on l'Ajuntament ja havia instal·lat pilones a la cantonada entre Cervantes i Ferran Casablancas. Ara, s'aprofiten les obres que s'estan fent al solar adjacent, on s'hi ha d'aixecar una promoció múltiple d'habitatges per canviar l'espai d'aparcament.

El sistema de pilones ja s'ha aplicat, i des de fa mesos, en altres centres educatius, com ho és l'escola Nostra Llar, i que se sumen a altres iniciatives, com la creació de les places "petó i adeu" que s'han instal·lat en centres com l'Escola Pia.

En una fase futura, s'obre la porta a què aquest tram de carrer pugui acabar sent exclusivament per a vianants. S'aprofitaria, així, la gran vorera que quedaria a banda i banda del propi carrer, i donat que aquest tram desemboca a Zurbano, des d'on únicament es pot seguir la marxa fins la carretera de Barcelona.
 

El solar pon s'ha de construir, fa uns mesos. Foto: Cedida