L'Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès celebra aquest dissabte els 20 anys amb una gran festa

Proposen traslladar l'esperit del tradicional concert d'estiu del Castell de Sant Marçal al centre del municipi

El concert del castell de Sant Marçal, un clàssic de l'AMCV
El concert del castell de Sant Marçal, un clàssic de l'AMCV | AMCV
Redacció
12 d'abril del 2019
L'Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès (AMCV) està d'aniversari, ni més ni menys que vint anys de música que han fet créixer el col·lectiu, format per banda i coral. Per celebrar-ho, han creat #AMCVsons, un cap de setmana d’actuacions musicals dirigides a tots els públics que tindrà lloc a la plaça Sant Ramon el cap de setmana del 13 i el 14 d’abril, al llarg del qual sonarà jazz, música de pel·lícules, hits moderns, obres llatines, peces més tradicionals, hip-hop, funk... Tot dins d’una gran carpa que s’instal·larà a la plaça per a l’ocasió.

El plat fort del cap de setmana és l'espectacle Cerdanyola, ciutat de músics, una actuació de grans dimensions que protagonitzaran la banda simfònica i la coral de l’AMCV, i que rescatarà les peces musicals més potents de la seva història per demostrar la versatilitat estilística de l’entitat. Serà el dissabte 13 d’abril a les 19.00 hores.

En total, una hora i mitja de música festiva i de qualitat pensada per a tots els públics i una convidada de luxe: la banda francesa de Montauban-de-Bretagne, que s'instal·larà aquella setmana a la ciutat, a cases dels membres de l'entitat, i també participarà en l'acte.

"Des d’un principi, teníem clar que no tenia cap mena de sentit festejar els vint anys d’història sols, havíem d’aprofitar l’ocasió per muntar un gran sarau per al poble aprofitant l’expertesa que acumulen els membres de l’AMCV en el muntatge de grans esdeveniments", apunten des de la direcció de l'entitat. Com exemple, hi destaquen els concerts al Castell de Sant Marçal o les Trobades de Corals anuals.

Per això, les direccions artístiques de les dues formacions estables de l’AMCV han ideat un repertori ambiciós i alhora accessible, festiu i apte per a tots els gustos on sonaran peces com Star Wars de John Williams, Happy de Pharrell Williams, Malambo d’Alberto Ginastera, o alguns fragments de l’òpera Porgy and Bess, de George Gershwin. La Banda està dirigida per Gerard Pastor, finalista als premis Gaudí per Jean-François i el sentit de la vida, i finalista als premis mexicans Ariel per La maleta mexicana, i Àlvaro Lafuente, premi al Festival de Sitges per Dinosaurio. Està formada per 55 músics, la majoria joves, de vent i percussió, mentre que la coral està dirigida pel mestre Manel Cubeles i està formada per 45 cantaires adults.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

NO ENS PODEM AGUANTAAAAR! Us presentem l’#AMCVsons, un cap de setmana d’activitats musicals (i no musicals) per celebrar una gran efemèride: el 20è Aniversari de l’Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès. Ja sabeu que ens agrada liar-la fort. I així serà els dies 13 i 14 d’abril a una carpa enorme que muntarem a la Plaça Sant Ramon de la nostra ciutat. La Banda i la Coral oferiran el plat fort amb un concert ple de sorpreses i anomenat ‘Cerdanyola, ciutat de músics’. Però també hi haurà protagonisme per l’@association.lamontalbanaise, una Banda que ens visitarà de la Bretanya, pels @cronopios_band, que segueixen presentant ‘La Sonora Creació’, i per una arrossada popular que posarà la cirereta al cap de setmana. Entrades a la venda a www.agrupaciomusicalcerdanyola.cat! Dissenyàs de la @tonanopintares!