​EUiA referma el seu compromís amb Sabadell en Comú

Una minoria de la formació havia anunciat en un comunicat que no es presentarien a les eleccions municipals

Eduard Navarro, votant al 2015 en el ple d'investidura de Sabadell
Eduard Navarro, votant al 2015 en el ple d'investidura de Sabadell | Juanma Peláez
10 d'abril del 2019
Actualitzat a les 17:58h
EUiA de Sabadell referma el seu compromís a sumar-se a la llista de Sabadell en Comú, hereva de l’actual grup municipal d’Unitat pel Canvi. Ho fan després que una part del partit ha fet un comunicat aquest dimecres anunciant la decisió de la formació de no concórrer a les eleccions municipals del proper mes de maig, decisió que no s’ajusta a la presa en l’assemblea.

Segons ha confirmat l’actual regidor d’Unitat pel Canvi i membre de la llista de Sabadell en Comú, Eduard Navarro, l’executiva local va acordar per majoria integrar-se en l’espai dels comuns, amb el vist-i-plau de garanties estatutàries de la formació a nivell nacional. “La majoria de l’executiva local apostem per integrar-nos a Sabadell en Comú, i a més vam revocar la fins ara coordinadora, Tere Ibáñez, per deixadesa de funcions”, ha explicat Navarro.

De fet, hauria estat l’entorn d’Ibáñez la impulsora del comunicat emès aquest dimecres, just després que Podem Sabadell ha anunciat la intenció de presentar-se en solitari a les eleccions municipals. En el text, signat com a EUiA, s’apuntava que la formació tampoc aniria a cap llista en les properes eleccions, fet que contradeia el posicionament de l’executiva local integrada a Sabadell en Comú.

Navarro conclou que qui té l’aval del partit és l’opció partidària d’integrar-se a l’espai dels comuns, i que, per tant, serà aquesta la fórmula de representació a les eleccions municipals.