eleccions municipals 2019

Candidat, tinc una pregunta per a vostè

Secció d'entrevistes de les eleccions municipals, on els lectors de NacióSabadell exposen els seus dubtes als alcaldables amb una mètode molt senzill

per NacióSabadell, 10 d'abril de 2019 a les 09:00 |
Un lector, seguint les informacions de les eleccions municipals | Adrià Costa
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 d'abril de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
NacióSabadell enceta una nova secció d’entrevistes, amb preguntes a tots els candidats de les formacions de la ciutat de Sabadell. La proposta es configurarà a partir de les preguntes dels lectors del diari.

La metodologia es molt senzilla. Escriviu la pregunta al mòdul de comentaris d’aquesta notícia i a qui va adreçada: candidat, partit (inicials) i municipi. Cada pregunta haurà d’anar dirigida a un candidat en concret i no s'acceptaran propostes de preguntes a més d'un candidat al mateix temps. Si voleu, la podeu signar. També es poden fer a través del Facebook de NacióSabadell, Twitter (citant @NacioSabadell) o enviant correus elecrònics a naciosabadell@naciodigital.cat.

NacióSabadell elaborarà els qüestionaris que inclouran -modificades i aplegades si s'escau- les preguntes proposades. No s'acceptaran preguntes que incloguin insults i falsedats manifestes. Per altra banda, les entrevistes estaran subjectes a l'acceptació dels candidats mentre que en tots els casos es poden completar amb algunes preguntes de la redacció.

Les respostes es publicaran en format entrevista durant els dies de la campanya electoral. El termini per fer preguntes es tancarà el diumenge 5 de maig a les 12 de la nit.

Candidats a Sabadell

PSC: Marta Farrés
Sabadell en Comú: Joan Berlanga
ERC: Juli Fernàndez
Crida per Sabadell: Maties Serracant
Junts per Sabadell: Lourdes Ciuró
Ciutadans: Adrián Hernández
Guanyem Sabadell: Marisol Martínez
Partit Popular: Esteban Gesa
Ara Sabadell: Ramon Vidal

 

Participació