Meteorologia

Les pluges reapareixeran a partir del migdia

Temperatures mínimes més baixes

per Redacció, 9 d'abril de 2019 a les 22:00 |
Pluja al centre de Sabadell | Albert Hernàndez
Segons el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), aquest dimecres tindrem cel entre poc i mig ennuvolat fins a migdia. A partir de llavors la nuvolositat augmentarà, amb el creixement de nuvolades a punts de muntanya, i el cel quedarà molt ennuvolat en conjunt. Al final del dia la nuvolositat minvarà.

A partir del final del matí se n'esperen a punts de muntanya, sobretot a l'interior del quadrant nord-est i al prelitoral i es podran estendre a zones properes. Seran d'intensitat feble o moderada i localment podran anar acompanyades de tempesta i calamarsa. Acumularan quantitats minses o poc abundants. La cota de neu voltarà els 1400 metres, localment més baixa en moments de xàfec.


La temperatura mínima serà lleugerament més baixa mentre que la màxima serà similar o puntualment més baixes al vessant nord del Pirineu. La mínima es mourà entre els -1 i 4 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre els 1 i 6 ºC a la depressió Central, entre els 3 i 8 ºC al prelitoral, i entre els 6 i 11 ºC al litoral. La màxima oscil·larà entre 11 i 16 ºC al Pirineu, entre 13 i 18 ºC al Prepirineu, entre 17 i 22 ºC a Ponent i Terres de l'Ebre, i entre 14 i 19 ºC a la resta del territori.

 

Participació