serveis públics

​Aigües Sabadell aporta 760 euros al seu fons social pels incompliments amb la seva Carta de Compromís

Per cada incompliment, l'empresa haurà d'aportar 10 euros

per Redacció, 9 d'abril de 2019 a les 16:53 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 d'abril de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aigües de Sabadell ha fet balanç del seus incompliments amb la seva Carta de Compromís i bones pràctiques, una iniciativa voluntària impulsada el 2017, i ha detectat 76 casos el 2018, dos més que l'any anterior. Així, d’acord amb aquest protocol, haurà d’aportar 760 al seu fons social. Es tracta d’una compensació que es tradueix en 10 euros per cada incompliment.

Tot i aquesta setantena d’incompliments, la companyia ha complert, amb registres no inferiors el 90%. L’empresa ha fallat en la instal·lació de comptadors en un màxim de quatre dies en 47 casos. També ha superat el màxim termini de resposta per escrit, fixat en un màxim de 20 dies, encara que només quatre han superat aquest termini. En relació a l’execució de noves connexions, el 90% dels pressupostos previs s’han portat a terme en un termini màxim de 10 dies -25 incompliments-.


Per contra, el 100% de les execucions s’han fet en 15 dies i la facturació i la comunicació en cas de consum elevat, també. És a dir, els 10 dies de màxim marcats s’han “rectificat”, ja que l’avís s’ha fet un màxim de quatre dies feiners.

La Carta de Compromís determina que per cada incompliment, Aigües Sabadell donarà 10 euros al Fons de Solidaritat de la companyia.

 

Participació