FOTOS Aquest serà l'aspecte del futur passeig de la Revolució

S'ha adjudicat per un import de 255.705,47 euros

Redacció
09 d'abril del 2019
Actualitzat a la 13:15h
El nou emplaçament, des del carrer Santa Teresa
El nou emplaçament, des del carrer Santa Teresa | Ajuntament de Sabadell
La Junta de govern de l'Ajuntament de Sabadell ha adjudicat les obres de millora del passeig de la Revolució, el que comunica la carretera de Caldes amb el carrer de Santa Teresa i forma part d’un recorregut paisatgístic d’accés al Parc Fluvial del Ripoll. Una decisió que ha arribat, després que el passat estiu s'aprovés aquest projecte

Els treballs suposaran millorar la timba enjardinada entre el passeig i el jardí de Salvador Sarrà, annex al carrer de Santa Teresa. A més, permetran rehabilitar el ferm des del passeig de la Revolució, amb el mateix paviment actual, i millorar l’inici de la baixada de la Cobertera a l’extrem sud, amb sauló sòlid. També s’arranjaran els murs del passeig, les plataformes entre el carrer de Santa Teresa i la carretera de Caldes, com també l’enllumenat.
 

El nou passeig de la Revolució Foto: Ajuntament de Sabadell

Simulacre del futur espai que connectarà amb el Parc Fluvial del Ripoll Foto: Ajuntament de Sabadell


Al jardí de Salvador Sarrà es millorarà el ferm i el circuit de gimnàstica del jardí, tot mantenint-hi els elements actuals i col·locant-hi 4 de nous. També s’hi renovaran alguns arbres. Aquestes intervencions aniran a càrrec de l'empresa La CYCA Projects and Services, SL, per un import de 255.705,47 euros i 5.069 euros més per a millores sostenibles en  l’enllumenat.
 

L'aspecte d'un altre punt del passeig de la Revolució Foto: Ajuntament de Sabadell