La víctima de la violació múltiple de Sabadell s'absenta davant del jutge per ansietat

Es va trobar un dels investigats el passat cap de setmana pel carrer

L'antiga sucursal bancària on es van produir els fets
L'antiga sucursal bancària on es van produir els fets | Juanma Peláez
Redacció
09 d'abril del 2019
Actualitzat a les 11:03h
La víctima de la violació múltiple de Sabadell no es va presentar-se a la seva citació per atestar aquest dilluns al Jutjat d'Instrucció 2 de la ciutat, que investiga el cas, en al·legar que ha tingut una crisi d'ansietat en trobar-se aquest dissabte al carrer amb un dels investigats.

Fonts judicials consultades han indicat que la noia estava citada aquest dilluns però que el seu advocat, Jorge Albertini, ha presentat el justificant d'un metge que assegura que necessita repòs. Albertini ha explicat que ha demanat al jutjat que dicti l'ordre d'allunyament, però no s'ha adoptat aquesta mesura. El lletrat ha justificat l'absència de la seva clienta per "pànic i terror absolut", perquè es va sentir perseguida en trobar-se amb un d'ells.

L'investigat, tal com ha relatat, va mantenir una "actitud sospitosa perquè semblava que l'estigués seguint, que l'estigués emprenyant, que l'estava amenaçant només amb la seva presència".

Per ara, hi ha nou persones investigades per aquesta violació múltiple, de les quals dues estan en presó provisional, l'última va entrar el passat 2 d'abril per trobar-se al lloc dels fets, amb la qual cosa el magistrat va considerar que la seva presència era un acte de cooperació i una actuació de passivitat. Per la resta, hi ha sis en llibertat amb mesures cautelars i una altra està en crida i cerca.