Apareix una gran pintada davant l'escola Nostra Llar de Sabadell amb el lema «1-O ni oblit ni perdó»

Es tracta de la frase que hi havia en el cartell retirat la setmana passada de la façana de l'edifici

La pintada al terra de l'escola.
La pintada al terra de l'escola. | Albert Segura
Redacció
08 d'abril del 2019
Actualitzat a les 10:47h
Aquest dilluns ha aparegut una pintada a l'accés de l'escola Nostra Llar de Sabadell amb el lema "1-O ni oblit ni perdó", una inscripció pintada en groc. Es tracta de la reproducció de la la frase que hi havia en el cartell que la setmana passada es va despenjar de la façana de l'edifici, i que es va instal·lar en motiu del primer aniversari del referèndum.
 
El cartell recordava la celebració del referèndum al centre educatiu, on havia de votar la llavors presidenta del Parlament, Carme Forcadell, i que va ser l'únic de la ciutat on la policia va irrompre a la recerca d'urnes i paperetes, provocant nombroses destrosses a l'interior. Es va penjar el 30 de setembre de 2018 es va fer una concentració davant l'escola, amb participants com el vicepresident d'Òmnium Cultural, Marcel Mauri, i l'alcalde de Sabadell, Maties Serracant.

Durant l'acte es van penjar dos cartells a la façana de l'escola, un que recordava que el centre va ser punt de votació i un altre amb el lema "ni oblit ni perdó", que a setmana passada es va despenjar. Ara, la inscripció reprodueix el mateix missatge, que es preveu que sigui esborrat en les properes hores.