21
de març
del
2015
Actualitzat
el
23
de març
a la
1:22h
Javier de las Muelas, director del nou diploma en Cocteleria i Mixologia
El perfil dels nous alumnes interessats en begudes, vins, licors, destil·lats i combinats i tota la seva versatilitat en els canals de restauració demanda estudis que siguin capaços de formar a professionals en aquests àmbits. Per aquest motiu, el centre internacional de formació i transferència de coneixement CETT (adscrit a la UB) ha presentat aquesta setmana el primer Diploma d’extensió universitària en Cocteleria i Mixologia de l’Estat Espanyol.
La primera edició d’aquesta formació s’impartirà en el Campus CETT-UB, entre els mesos de novembre de 2015 i maig de 2016, amb l’assessorament i la col·laboració de Javier de la Muelas, empresari, bartender, mixologista i director del desenvolupament conceptual del curs.
Segons Nan Ferreres, directora de l’Escola d’Hoteleria i Turisme del CETT, “el CETT-UB, gràcies a la seva experiència docent, ha creat els nous estudis per posar a l’abast dels alumnes una formació única, de qualitat, efectiva i pràctica, que el nou professional en cocteleria ha de dominar per respondre a la demanda creixent del sector”. Els impulsors del nou diploma han assenyalat que l’objectiu final és “donar una visió integral dels continguts que porti a una nova dimensió en el coneixement de la cocteleria”.