L'OSV inicia la tradicional gira de Setmana Santa amb el «Rèquiem de Fauré»

Engega aquest divendres a la Faràndula

L'escenari del Teatre La Faràndula, on s'ha aplegat alumnes i l'OSV
L'escenari del Teatre La Faràndula, on s'ha aplegat alumnes i l'OSV | Juanma Peláez
Redacció
05 d'abril del 2019
Actualitzat a la 13:29h
L'Orquestra Simfònica del Vallès (OSV) organitza, com fa cada any, la gira de Setmana Santa per diferents parts del territori. Enguany ho fa amb el Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana per representar el Rèquiem de Gabriel Fauré i que es combina amb el Rèquiem de John Rutter.

A partir d'aquest divendres comença l'itinerari de l'espectacle. El punt de partida serà el Teatre La Faràndula i fins al 1 d'abril recorrerà sis poblacions catalanes més: Tarragona, Lleida, Terrassa, Tortosa i Barcelona.

Tot plegat, sota la direcció de Xavier Puig (director titular de l'OSV, del projecte de Setmana Santa des del seu inici i també director del Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana) i amb la participació de les sopranos Anna Capmany i Aina Martín i dels barítons Ferran Albrich, German de la Riva i David Pastor, així com de diferents cors del territori: Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana, Cor Auditori Enric Granados de Lleida, Cor Ciutat de Tarragona, Cor Tyrichae, Coral Belles Arts, Pax Cor de Cambra, Cor Montserrat i Agrupació Coral Matadepera.
 
El 13 d'abril tots els cors participants cantaran junts en el concert del Palau de la Música Catalana, amb més de 280 músics i cantaires a l'escenari. La cloenda es farà dos dies després a la Catedral de Tortosa.