Can Deu celebra aquest diumenge la Festa BBVA de la Primavera

Se celebrarà a l'Espai Natura Fundació 1859 Caixa Sabadell

La Festa de la Primavera de Can Deu, a Sabadell
La Festa de la Primavera de Can Deu, a Sabadell | Juanma Peláez
Redacció
05 d'abril del 2019
La Festa BBVA de la Primavera se celebrarà aquest diumenge, 7 d'abril, a l'Espai Natura Fundació 1859 Caixa Sabadell. Es tracta d'una gran festa oberta per a tota la família i gratuïta, que l’any passat va atraure prop de 6.000 persones.

La Fundació 1859 Caixa Sabadell, amb el suport de BBVA CX, organitza aquesta popular festa, que enguany arriba a la seva 22a edició. En aquesta ocasió, el tema central serà la Primavera a l’entorn de la masia. Com a novetat, sumant-s’hi als concursos de dibuix infantil i de fotografia, es convoca un nou concurs de Pintura Ràpida.

El grup Xiula actuarà a les 12:35 hores, tot plegat després d'activitats que s'hauran dut a terme durant tot el matí com un ampli estol de jocs autònoms i el Laberint d'Itinerària, una gimcana infantil, visites a la granja i al Museu de la Vida al Camp, o tallers de natura. També  podrà veure l’exposició Fotografies Etnogràfiques d’en Marcel Brau, gaudir dels cercles de percussió de la Cia. Unisó, o participar en la cercavila Corral Kaos de Cia. Scura Splats.

A més, els assistents podran participar d’un nou concurs de pintura ràpida a més dels tradicionals concurs de fotografia i concurs de dibuix infantil.