Sorteig d'entrades per al Circ Raluy Legacy a Sabadell

Per a la sessió del proper 12 d'abril

Espectacle del Circ Raluy Legacy
Espectacle del Circ Raluy Legacy | Circ Raluy Legacy
Redacció
05 d'abril del 2019
Nació Sabadell sorteja entrades dobles per assistir a l'espectacle del Circ Raluy Legacy a Sabadell, el divendres 12 d'abril, a les 18.30 hores, al seu emplaçament habitual, a l'Eix Macià.

El circ s'instal·la per presentar el seu nou espectacle, batejat amb el nom de #TheMagicFormula. Es tracta d'una nova proposta en forma de tribut al patriarca de la família, Luis Raluy, que a més de ser pallasso de cara blanca és un reconegut matemàtic creador de reveladores fórmules i teories matemàtiques.

Aquest és un renovat espectacle carregat de màgia, emoció i destresa, on hi ha trucs i desaparicions, equilibris i contorsions, canvis tan ràpids que els nostres ulls amb prou feines seran capaços d'assimilar o números que ens faran estar en suspens.



Per participar en el sorteig cal omplir el següent formulari:




Normes del concurs:

Per participar al sorteig cal identificar-se amb nom, cognoms, telèfon de contacte i correu electrònic.

* El termini per participar al sorteig es tancarà el dimecres dia 10 d'abril a les 10:00h. El mateix dia es procedirà a fer-ne el sorteig.

* Un cop fet el sorteig, NacióSabadell contactarà per telèfon amb els guanyadors, a qui es demanarà el seu DNI. Si no responen a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.