El PSC de Sabadell denuncia que el govern explica la gestió del mandat en reunions ciutadanes

Consideren que vulnera la normativa electoral

Pol Gibert i Marta Farrés, en una imatge d'arxiu
Pol Gibert i Marta Farrés, en una imatge d'arxiu | Albert Segura
Redacció
04 d'abril del 2019
Actualitzat a les 15:24h
El PSC de Sabadell denuncia que els alguns regidors de l'actual govern de la ciutat fan servir recursos de l’Ajuntament per convocar trobades i reunions amb veïns i col·lectius per explicar l'obra duta a terme aquest mandat. Així ho assenyalen en un comunicat de premsa, on també assenyalen que s'explica el programa de cara a les eleccions, cosa que prohibeix expressament l’article 50 de la llei electoral.

"Volem denunciar com un govern que havia vingut a regenerar la política, està duent a terme pràctiques que creiem desterrades de la pràctica política", assenyala el primer secretari del PSC de Sabadell, Pol Gibert. "Si a aquestes alçades la ciutadania no ha vist cap millora en l’actuació del govern quadripartit, no la veuran ara per molt que en facin publicitat encoberta", afegeix.

En aquest sentit, avança que si la formació detecta aquesta pràctica, demanaran a la Junta Electoral que prengui les mesures oportunes per garantir el compliment de les "normes del joc de la campanya electoral".