Antonio Hidalgo ja entrena el Sabadell

Si aconsegueix la permanència, quedarà renovat automàticament

Antonio Hidalgo en la presentació
Antonio Hidalgo en la presentació | CES
Redacció
03 d'abril del 2019
Actualitzat a les 23:24h
Antonio Hidalgo és ja de manera oficial l'entrenador del primer equip del Centre d'Esports Sabadell, després que el club hagi destituït Kiko Ramírez com a tècnic pels mals resultats que ha encadenat el conjunt arlequinat. L'excapità arriba amb l'objectiu de treure els arlequinats de posicions de descens de la Segona Divisió B Grup III. Si ho aconsegueix, quedarà renovat automàticament. 

"M'ha portat aquí la il·lusió, l'estima que tinc pel club i el convenciment de treure la situació endavant", ha assenyalat Hidalgo en la roda de premsa de presentació. "La família s'ha quedat a Xipre i no ha estat fàcil però tinc moltes ganes de treballar per al Sabadell", ha afegit.

El club aposta per Hidalgo, l'excapità va disputar 117 partits, tres de Copa del Rei i va marcar 12 gols. El tècnic aterra a la capital vallesana procedent de l'AEK Larnaca, de Xipre, on les últimes tres temporades ha estat el segon entrenador. Ha renunciat a un any de contracte amb l'entitat xipriota, motiu pel qual des del CE Sabadell li han agraït la "valentia i la determinació" per prendre la decisió "de tornar a casa en un moment tan sensible".

El debut d'Hidalgo a les banquetes va ser amb l'Esport Club Granollers, conjunt que va salvar del descens a Primera Catalana el curs 2015-2016.