VÍDEO Nil Moliner, Ramon Mirabet i Delafé, caps de cartell del FRED Festival de Terrassa

Es farà al Parc Audiovisual de Catalunya a Terrassa el pròxim 26 i 27 d'abril

Presentació del FRED Festival a la Casa de la Música de Terrassa.
Presentació del FRED Festival a la Casa de la Música de Terrassa. | Cedida
07 d'abril del 2019
El Parc Audiovisual de Catalunya a Terrassa acollirà els dies 26 i 27 d'abril el nou festival de petit format terrassenc, FRED Festival. Així l'han descrit els seus creadors, a la roda de premsa de presentació del festival, aquest dimecres a la Casa de la Música de Terrassa. Com ja va avançar LaTorre en una entrevista, el festival té per objectiu portar artistes de renom catalans i també locals en un festival que té la voluntat d'esdevenir una cita dins del panorama musical català.

El cartell està encapçalat pel cantautor Nil Moliner, que ha assistit a la presentació del FRED Festival on ha ofert una petita acutació musical del seu nou treball que portarà a l'escenari del FRED; per Ramon Mirabet, que ha començat fa pocs dies la nova gira amb el seu nou projecte
"Begin Again"; i per la banda barcelonina Delafé, que també ens sorprendrà amb el seu nou disc que veurà la llum aquest mes de març.
 
Al festival s’hi sumen la cantant Suu, que va treure el seu primer álbum "Natural" el 2018, i que recentment ha rebut el Premi Enderrock al millor disc revelació; el grup terrassenc Dalton Bang que convertirà el Fred en una gran festa amb música que va des dels hits dels anys 70 fins als temes més actuals; els terrassencs Sense Sal, amb més de 200 actuacions en tot el país i sis treballs a l’esquena i que ens presentaran nous temes; els vascos Zea Mays que faran un repàs del millor dels seus 20 anys de trajectòria musical; i els el grup de músics de Matadepera i Terrassa Atretz que presenteran el seu producte que va d’arrels més folks i tradicional fins al pop més ballable.

Tancaran el cartell DJ Madraasso, un dels dejays més consolidats en l’escena underground de Barcelona, i Tilt&Galix DJs que ens posaran els millors clàssics d’ahir i d’avui.

Bus llançadera pels assistents

Des de l'organització s'està acabant de perfilar un servei de bus llançadera per totes les persones que vulguin assistir al festival. L'autobús faria parada a tocar de la gasolinera Q8 i la comissaria dels Mossos d'Esquadra on s'habilitarà una zona d'aparcament. 

A més a més el festival comptarà amb una zona gastronòmica de ‘foodtrucks’ (amb opcions per a vegeterians i celíacs), així com un market amb parades de productes artesanals, disseny i últimes tendències. Es poden aconseguir els abonaments per als dos dies per a 35€ i les entrades de dia per a 20€. L'horari dels concerts serà de les 18h a les 03h.