Aquest serà el futur aspecte de la plaça Lisboa

A principis de maig començaran les obres

Redacció
02 d'abril del 2019
Actualitzat el 04 d'abril a les 22:12h
Esborrany de la futura plaça Lisboa
Esborrany de la futura plaça Lisboa | Ajuntament de Sabadell
Aquest dilluns s'han adjudicat les obres per transformar la plaça de Lisboa. L'emplaçament passarà de tenir un descampat a un bosc urbà. D'aquesta manera, la ciutat augmentarà la seva àrea verda. Artífex farà l'obra civil i Ambientalia la vegetació.

L’adjudicació de l’obra s’ha fet a Artífex Infraestructuras per un import de 870.654,29 euros, mentre que de la vegetació se’n farà càrrec Ambientalia World, SL, per 386.993,27 euros. En total el cost de l’actuació serà d’1.257.647,56 euros i s'espera que en un mes arrenquin les obres.

El projecte pretén cosir els dos costats de la ronda d’Europa per mitjà de plataformes de connexió per a vianants. Si ara aquesta via divideix els dos costats de la plaça, el nou projecte crearà un petit bosc, que tindrà un tram de la ronda que el travessarà.

L'actuació permetrà que la plaça, espai frontissa entre barris de Can Llong i de Castellarnau, servirà per unir-los, així com ser un espai de trobada dels centres educatius propers. A la vegada que esdevindrà la porta d’accés al rodal pel camí del Mas Canals.