nomenclàtor

Les places Alcalde Marcet i Antoni Llonch desapareixeran abans de les eleccions municipals

La plaça Marcet es dirà plaça de les Dones del Tèxtil, i la d'Antoni Llonch es rebatejarà com a Clara Campoamor

per Redacció , 2 d'abril de 2019 a les 15:24 |
Els operaris retirant l'homenatge a Josep Maria Marcet a Sabadell, al maig de 2017 | Juanma Peláez
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 d'abril de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Junta de Govern Local ha aprovat inicialment les darreres incorporacions en el nomenclàtor de Sabadell. Concretament, aquesta setmana s'ha aprovat inicialment cinc noves incorporacions en el nomenclàtor de Sabadell, concretament de Patricio Peñalver, Cipriano Martos i Pi-pi –que corresponen a tres places amb tres nous noms– i de Clara Campoamor i Dones del Tèxtil –que substitueixen Antoni Llonch i Alcalde Marcet, respectivament,- en dues places més.

És previst que el dijous 4 d’abril aquest acord es publiqui al Oficial de la Província de Barcelona (BOP), al tauler d’edictes de la seu electrònica de municipal i a un dels diaris de més difusió en l’àmbit municipal. A partir de l’endemà, i durant 20 dies hàbils, la ciutadania podrà presentar-hi al·legacions.


En el cas que no hi hagi al·legacions, els acords quedaran definitivament aprovats el dimarts 7 de maig. En cas contrari, la Junta de Govern haurà d’acceptar o de desestimar-les en la sessió del 13 o del 20 de maig.

 

Participació