Retiren el cartell que recordava l'1-O de l'escola Nostra Llar de Sabadell

Es va penjar per commemorar el primer aniversari del referèndum

La façana de l'escola, sense el cartell
La façana de l'escola, sense el cartell | Albert Hernàndez
02 d'abril del 2019
Actualitzat a les 12:26h
L'escola Nostra Llar de Sabadell ha retirat el cartell que recordava la celebració del referèndum de l'1 d'Octubre de 2017 al centre educatiu. Precisament, aquest centre, on havia de votar la llavors presidenta del Parlament, Carme Forcadell, va ser l'únic de la ciutat on la policia va irrompre a la recerca d'urnes i paperetes, provocant nombroses destrosses a l'interior.

Coincidint amb el primer aniversari del referèndum, el 30 de setembre de 2018 milers de persones es van concentrar davant l'escola, entre ells el vicepresident d'Òmnium Cultural, Marcel Mauri, i l'alcalde de Sabadell, Maties Serracant. Durant l'acte es van penjar dos cartells a la façana de l'escola, un que recordava que el centre va ser punt de votació i un altre amb el lema "ni oblit ni perdó".
 

Penjada del cartell, el 30 de setembre de 2018. Foto: Albert Hernàndez


Ha estat aquest segon cartell el que l'escola ha retirat. Concretament, van ser dos operaris municipals qui van accedir aquest dilluns al matí al plafó a través d'una de les aules del centre en horari lectiu i el van arrencar, donat que estava enganxat amb cola. Sí que es manté, però l'altre cartell que es va enganxar en motiu de l'assignació com a punt de votació.
 

Penjada del cartell que certifica que l'1-O es va votar a Sabadell, de setembre de 2018. Foto: Albert Hernàndez