El Sabadell destitueix Kiko Ramírez com a entrenador del primer equip

Va substituït Toni Seligrat, destituït després d'una picabaralla amb una part dels seguidors arlequinats

Kiko Ramírez, en un partit del Sabadell
Kiko Ramírez, en un partit del Sabadell | CES
Redacció
01 d'abril del 2019
Actualitzat a la 13:55h
Kiko Ramírez ha deixat de ser l'entrenador del Centre d'Esports Sabadell després de dirigir el primer equip durant onze partits. Així ho informa el club en un comunicat, després que el conjunt arlequinat no hagi aconseguit aixecar el cap en aquest tram de la temporada.

La seva incorporació es va fer efectiva el 16 de gener d'aquest mateix any, un cop el Consell d’Administració del Centre d’Esports Sabadell va decidir rescindir el contracte del tècnic del primer equip, Toni Seligrat, després d’una temporada i mitja al capdavant de l’equip, i un dia després de la polèmica per la picabaralla que el ja extècnic va mantenir amb part de l'afició a Peralada.

Amb la marxa de Ramírez, també abandonen els seus càrrecs el segon entrenador, Quique García, i el preparador físic, Pablo Rivas. En el comunicat, el club considera que aquesta és la millor opció per capgirar la situació esportiva de l'equip. 

En els propers dies el club comunicarà el nou entrenador del Centre d’Esports Sabadell. Algunes fonts apunten que el sabadellenc Roger Garcia i qui ja va dirigir el Sabadell entre 2006 i 2009, Ramon Moya, podrien agafar les regnes del conjunt arlequinat en la recta final de Lliga.