VÍDEO Detingut un home per robar en 18 drogueries de la mateixa franquícia de Barcelona i l'àrea metropolitana

La denúncia de dues treballadores de Rubí va permetre iniciar la investigació i identificar el lladre

Imatge de les càmeres de vídeovigilància d'un dels establiments
Imatge de les càmeres de vídeovigilància d'un dels establiments | ACN
Redacció
01 d'abril del 2019
Actualitzat a les 11:57h
Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 43 anys, veí de Santa Coloma de Gramenet, per robar en 18 drogueries de la mateixa franquícia de Barcelona i municipis de l'àrea metropolitana, entre les quals una es troba a Rubí.

És precisament després del robatori a la drogueria del municipi vallesà que els Mossos van iniciar les investigacions. El passat mes de setembre, les dependentes van denunciar un robatori amb intimidació: l'home va entrar a l'establiment i va amenaçar-les amb una arma blanca perquè li donessin tots els diners. Aquest era el seu modus operandi en totes les botigues de la franquícia: anava als comerços quan s'acostava l'hora del tancament i intimidava les treballadores amb una arma blanca perquè li donessin tot l'efectiu de les caixes registradores i la caixa forta del magatzem. I tot el botí el posava en una bossa de plàstic del propi establiment, hi dipositava els diners i fugia corrent.

Després de la denúncia de les treballadores de Rubí, els Mossos van relacionar els 18 robatoris, i van investigar la identitat del lladre a partir de les imatges de les càmeres de videovigilància. L'individu va ser detingut el passat 21 de març a Barcelona. Va passar a disposició judicial dos dies després, el 23 de març, i el jutge va decretar el seu ingrés a presó provisional.