VÍDEO Recupereu el pas de la Volta Catalunya per Sabadell

Els ciclistes han recorregut la ciutat en poc menys de 15 minuts

Els ciclistes passant per la Plaça Catalunya de Sabadell
Els ciclistes passant per la Plaça Catalunya de Sabadell | YouTube
30 de març del 2019
Actualitzat a les 0:06h
La 99a edició de la Volta Ciclista a Catalunya ha passat per Sabadell, a primera hora d'aquesta tarda de dijous. Ha entrat per la carretera de Castellar i començar aquest dilluns i aquest divendres arriba a Sabadell, entrant a la ciutat per Castellar. En el següent vídeo, podeu veure el pas dels ciclistes per la capital vallesana a partir del minut 51:


Ha enfilat la carretera de Prats de Lluçanès i tot seguit, els ciclistes han agafat l'avinguda Onze de Setembre fins a topar-se amb la Ronda Zamenhof, on s'ha disputat l'esprint intermig. 
 
Han creuat plaça Catalunya i han fet un petit ascens per Prat de la Riba i un gir per agafar l'avinguda Rafael de Casanova i enfilar fins al castell de Can Feu. Han creuat la plaça del Mil·lenari i han abandonat Sabadell per la carretera de Sant Quirze. Tot plegat, en poc menys de 15 minuts. 

Un grup de quatre escapats han passat en primer lloc per la capital vallesana: Maximilian Schachman, Andrey Amador, Bert-jan Lindeman i Tejay Van Garderen. L'etapa, la cinquena, finalment, se l'ha endut Schachmann. La línia d'arribada ha estat a Sant Cugat.