El Sabadell empata a casa contra el Nàstic de Tarragona

Els arlequinats van aconseguir un 0 a 0 tot i jugar contra el conjunt tarragoní de categoria superior

10 d'agost del 2015
Actualitzat a les 10:54h
Imatge del partit entre el CE Sabadell i el Nàstic
Imatge del partit entre el CE Sabadell i el Nàstic | CE Sabadell

Després de dos partits davant rivals d'inferior categoria, els arlequinats s'han enfrontat al Nàstic, un equip que militarà una categoria per sobre i han deixat molt bona imatge davant els més de mil espectadors que es van acostar a la Nova Creu Alta el vespre de dissabte passat.

El partit es va iniciar davant d'una intermitent pluja i va ser el Sabadell qui va portar el compàs durant els primers minuts de la trobada tot i que sense generar ocasions de perill. El Nàstic per la seva banda, tampoc generava grans ofensives davant la porteria defensada per Craviotto. La primera situació de risc va arribar de les botes de Batanero que, quan transcorria el minut 26 de partit, va disparar amb la seva cama esquerra i la pilota va anar a fora per poc.

El partit es va anar tornant i mentre la intensitat anava pujant per moments. El nivell d'intensitat va arribar fins a tal punt que Pirulo va haver de ser atès pels serveis mèdics després de rebre una forta topada amb un rival.

La segona meitat es va iniciar marcada pels múltiples canvis que va fer Miguel Álvarez. Amb la solidesa defensiva per bandera, el Sabadell va construir des del darrere sense precipitar-se i va saber superar en diferents ocasions la pressió exercida pels tarragonins. De Val, al minut 75 de partit, va tenir l'ocasió de gol més clara en realitzar un xut de volea que va sortir molt a prop del pal de la porteria visitant. Malgrat aquesta oportunitat, el partit va acabar amb el resultat inicial amb la nota positiva d'haver deixat per primera vegada en la pretemporada la porteria a zero.