Les associacions veïnals demanen més «visibilitat» i un «projecte per a la ciutat»

Prop d'un centenar de persones s'uneix a la protesta de l'Escola Virolet i l'Institut Can Llong i també puja mentre se celebra la sessió plenària

Les entitats veïnals a les portes de l'Ajuntament
Les entitats veïnals a les portes de l'Ajuntament | Albert Hernàndez
28 de març del 2019
Actualitzat a les 19:32h
Diferents associacions de veïns s'han aplegat a les portes de l'Ajuntament de Sabadell per reclamar més "visibilitat" davant l'administració i que es marquin un "projecte per a la ciutat". Ha estat una mena d'avaluació davant el final del mandat. "Defenseu els barris", "els veïns construïm la ciutat", han estat algunes de les crides. 

El membre de la comissió d'afectats dels habitatges de Merinals, Jaume Garcia, ha llegit un manifest i ha recordat que "han tingut la percepció d'alguns recels" per part del govern municipal "de diferent intensitat" de l'època de Bustos. 

Tal com han apuntat, acabarà el cicle de quatre anys amb "portes obertes" com ara les rondes de Sabadell, la pacificació de la Gran Via, el dèficit d'equipaments per a joves i persones grans i "la passivitat" davant la marxa de part del servei d'oncologia pediàtrica de l'Hospital Parc Taulí. 
 

Representants de les diferents associacions veïnals a les portes del ple Foto: Albert Hernàndez


En definitiva, han fet un repàs de les reivindicacions dels barris de Ca n'Oriac, "la intolerable situació de 170 famílies" a Merinals, Can Puiggener...una llista llarga de demandes que "s'han incomplert". Han criticat que no ha estat per falta d'experiència sinó per una "possible falta de de sensibilitat respecte els barris". 

Un cop han acabat la lectura del manifest, la protesta ha fet la volta a l'edifici consistorial i ha pujat a la sala de plens per fer-se sentir. Precisament, ha coincidit amb la manifestació de les famílies de l'Escola Virolet i l'Institut Can Llong