Ciutadans nega que hagi menystingut els seus regidors de Montcada

Óscar Pérez i Fernando Almansa pleguen per les "imposicions" que asseguren que duu a terme la direcció

Óscar Pérez i Fernando Almansa, a la dreta
Óscar Pérez i Fernando Almansa, a la dreta | Ciutadans
28 de març del 2019
Actualitzat a la 13:08h
El secretari d'organització de Ciutadans a les comarques de Barcelona, Lluís Tejedor, assegura que en cap cas s'ha volgut menystenir els dos regidors del grup municipal de Montcada i Reixac que han anunciat la seva renúncia. Concretament, Óscar Pérez i Fernando Almansa han pres la decisió després de constatar, denuncien, la ingerència i les imposicions que la direcció del partit exerceix a través de la direcció provincial sobre l'agrupació local.

Els dos regidors pleguen (ho faran efectiu en el ple d'aquest mes de març) després que el fins ara portaveu del grup municipal, David Gerbolés, renunciés a l’acta de regidor al·legant motius personals. Ara, però, els dos membres del grup asseguren que s'han sentit menystinguts pel partit, que ha volgut "imposar" un candidat sense tenir en compte l'agrupació local.

Tejedor, però, apunta que hi ha una normativa aprovada en el congrés del partit, i que estableix que el procés de primàries per designar el candidat a les eleccions només es duu a terme en municipis amb més de 400 afiliats, cosa que no passa a Montcada. "En casos com aquest, la direcció del partit és qui elabora les llistes, i estem fent una llista amb la gent de l'agrupació, quan es faci pública es veurà com la formarà bàsicament membres de l'agrupació de Montcada", ha assenyalat en declaracions a NacióSabadell.

Per aquest motiu, nega que s'hagi menystingut els membres de l'actual grup municipal, donat que s'ha convocat els membres de l'agrupació en les mateixes condicions a les reunions que s'estan dent a terme per dibuixar qui entrarà a les llistes de les municipals. A tots els partits sempre hi ha persones amb expectatives més altes o més baixes, i algunes d'elles, si no es compleixen aquestes expectatives, marxen", ha afegit.

Tejedor també ha contestat els regidors pel que fa als esforços que denuncien que està posant el partit per promocionar Albert Rivera en la seva cursa a La Moncloa. "És absurd, el partit està dedicant molts esforços en les seves estructures municipals i a fer créixer el partit a Catalunya", ha sentenciat.