Dos regidors de Ciutadans de Montcada pleguen per les «imposicions» del partit

Asseguren que la direcció provincial ha pres decisions sense tenir en compte l'agrupació municipal

28 de març del 2019
Actualitzat a les 10:56h
Els dos regidors actuals del grup municipal de Ciutadans de Montcada i Reixac han anunciat que deixen la formació taronja per la ingerència i les imposicions que la direcció del partit exerceix a través de la direcció provincial. L’anunci es fa a dos mesos per les eleccions municipals, i després que el fins ara portaveu del grup municipal, David Gerbolés, renunciés a l’acta de regidor al·legant motius personals.

Ara, Óscar Pérez i Fernando Almansa han seguit el mateix camí, però ho fan posant sobre la taula l’actitud que asseguren que el partit ha tingut cap a ells, regidors del grup municipal des del primer ple del mandat. Almansa assegura que deixen la força en considerar que “el partit imposa un candidat per a les llistes municipals, que encara no ha anunciat”, considerant que “no s’ha d’imposar el futur d’una agrupació i de les persones, existeix una manca de democràcia interna”  en el si de Ciutadans. 

“Els esdeveniments que hem viscut en els últims mesos atempten contra la nostra dignitat i mostren una manca de respecte cap als afiliats i simpatitzants, que són el pilar de la nostra agrupació”, afegeix Almansa. “A l’aparell de partit no l’interessa el municipalisme sinó col·locar Albert Rivera a la Moncloa”, afegeix.

En el seu argumentari, els dos encara regidors denuncien que arran de la dimissió de Gerbolés, la direcció del partit va decidir sense consultar-los tancar la seu de Montcada, prohibint, a la vegada, que es fessin reunions ni declaracions públiques. No obstant, la mateixa direcció va celebrar una reunió amb Pérez i Almansa, així com a una desena de militants, on els van anunciar que el candidat a les eleccions municipals s’elegiria a través del currículum de cada un d’ells.

Critiquen, a més, que la força va decidir crear una gestora per dirigir l’agrupació local sense comunicar la decisió abans als regidors, una maniobra que titllen d’”intervencionista” i que de creuen que passarà factura a la formació de cara a les seves aspiracions de cara a les eleccions municipals.

Ara per ara, la direcció del partit no s'ha pronunciat al respecte.