Enxampen un veí de Sabadell robant en un domicili de Sant Cugat

És un dels tres detinguts, un dels quals va ingressar a presó per tenir un ordre judicial europea de detenció

Redacció
28 de març del 2019
Els Mossos d'Esquadra, conjuntament amb la Policia Local de Sant Cugat del Vallès, han detingut un veí de Sabadell, de 44 anys, i uns altres dos, de l'Hospitalet de Llobregat i Barcelona, també de 44 i 29 anys, respectivament, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força a domicili en grau de temptativa comès a Sant Cugat. 

Una detenció que ha estat possible gràcies a la col·laboració entre els dos cossos i a les sospites inicials d'una patrulla de paisà. Els fets van tenir lloc la nit, sobre les 21.30 hores, del passat 19 de març, quan aquesta unitat policial va localitzar un home que circulava amb un vehicle per Valldoreix. El propietari tenia nombrosos antecedents per robatoris amb força a domicilis.

El van seguir i el cotxe es va aturar pèrquè dos individus van aparèixer del pati d'una casa saltant el mur perimetral i van entrar dins del vehicle. Aleshores, es van activar diferents efectius de les dues forces policials i van interceptar-los.

En l'escorcoll van trobar un tornavís de grans dimensions, uns guants de treball i una pota de cabra, estris susceptibles de ser utilitzats per cometre robatoris amb força a domicilis i cinc telèfons mòbils, motiu pel qual se'ls va detenir.
 
Un cop a comissaria, als detinguts se'ls va localitzar i intervenir 2.300 euros en efectiu, l'origen dels quals podrien provenir d'altres robatoris.
 
El dia 21, els detinguts van passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Rubí, el qual va decretar la llibertat amb càrrecs per a dos d'ells. Es dona la circumstància que un d'ells tenia vigent una ordre judicial europea de detenció i va ingressar a presó.