​Juli Fernàndez fitxa Raul Garcia Barroso i Isabel Casals per la llista d'ERC Sabadell

L'exalcalde incorpora l'advocat de la Plataforma Sabadell Lliure de Corrupció i la germana de Muriel Casals

27 de març del 2019
Actualitzat a les 16:03h
Raul Garcia Barroso i Isabel Casals, membres de la llista d'ERC Sabadell
Raul Garcia Barroso i Isabel Casals, membres de la llista d'ERC Sabadell | NacióSabadell
L’exalcalde de Sabadell i alcaldable d’ERC, Juli Fernàndez, incorpora dos membres amb una forta càrrega simbòlica a la seva llista pel 26-M. Segons ha pogut saber NacióSabadell, la candidatura republicana ha fitxat l'advocat de la Plataforma Sabadell Lliure de Corrupció i vicepresident del Club Natació Sabadell, Raul Garcia Barroso, i la germana de l’expresidenta d’Òmnium Cultural Muriel Casals, Isabel Casals.

La seva incorporació situa Garcia Barroso i Casals entre les deu primeres persones que configuren la llista que proposa ERC a Sabadell, i que es farà pública de manera íntegra aquest divendres al vespre. D’aquesta manera, la formació suma la cara visible de l'acusació popular del cas Mercuri, així com un element referencial de la cultura catalana i sabadellenca.

Raul Garcia Barroso és l’advocat de la Plataforma Sabadell Lliure de Corrupció, que actua com acusació popular en el judici del cas Mercuri. Aquest no és el primer cop, però, que forma part d’una llista electoral.

Al 2015 ja va formar part de la candidatura de la Crida per Sabadell, on va acompanyar l’actual alcalde, Maties Serracant, com a número cinc. Recentment, però, ja se'l va poder veure a primera fila en l'acte de presentació de Juli Fernàndez.
 

Raul Garcia Barroso, a primera fila, segon per la dreta. Foto: ERC Sabadell


Per la seva banda, Isabel Casals se suma al projecte d’ERC després de ser present en algun acte de la formació. Sense anar més lluny, la germana de Muriel Casals va participar en l’acte d'anunci de Juli Fernàndez com a candidat a l’alcaldia, al juny de l’any passat.
 

Acte de lliurement de la Medalla al Mèrit Ciutadà de Sabadell a Muriel Casals. Foto: Juanma Peláez