L’ESCAC amplia la seva activitat al Vapor Universitari

El ple aprovarà el relleu en el patronat de l'ESCODI que passarà de ser públic a mans privades

Vapor Universitari de Terrassa.
Vapor Universitari de Terrassa. | A.T
Redacció
31 de març del 2019
La Fundació de l’Escola Superior de Cinema i Audiovisuals (ESCAC) ampliarà la seva activitat al Vapor Universitari perquè entrarà a formar part del patronat de la Fundació de l'Escola Universitària de Comerç (ESCODI), juntament amb les Institucions Educatives de l’Escola Pia de Catalunya i de Dolors Puig a títol personal. Així ho aprovarà el ple aquest dijous 28 de març en una proposta de resolució del govern local. 

Fins ara, els patrons eren la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Terrassa i la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa, que ara fan el relleu a patrons privats, per donar un
nou impuls al grau, de la mà de l’expertesa i creativitat que pot aportar l’ESCAC.  

Segons ha avançat el portaveu del grup municipal, Amadeu Aguado, l'objectiu és tornar a potenciar el Vapor Universitari com a "espai de caire eminentment universitari, recuperant la funció original per a la qual va ser projectat", ja que l’entrada de l’ESCAC al patronat de l’ESCODI assegura la continuïtat del grau de comerç a Terrassa.

Al mateix temps permet a l’Escola Superior de Cinema i Audiovisuals diversificar la seva oferta acadèmica i poder créixer en espais i activitats, convertint el Vapor Universitari en un pol creatiu integrat dins el Campus Universitari de Terrassa.