El Sabadell cau a casa i s'esvaeixen les possibilitats d'ascens

Els arlequinats no van tenir opcions davant el filial dels Gòtics de Barcelona

El partit d'aquesta temporada contra els Carboners de Terrassa
El partit d'aquesta temporada contra els Carboners de Terrassa | Marc Moliné
Redacció
26 de març del 2019
Actualitzat a les 16:18h
El sènior masculí del Sabadell RC va acomiadar, el passat dissabte, la temporada amb una derrota a casa davant del filial dels Gòtics de Barcelona. Van caure clarament, en un partit dur i físic que en cap moment van ser capaços de controlar. Els barcelonins, amb diferents jugadors habituals del primer equip, van acabar amb les opcions dels sabadellencs de colar-se a la fase final de la lliga: 7-34.

El matx va començar de la pitjor manera per als arlequinats, en 20 minuts, els visitants anotaven dues marques i un cop de càstig, 0-17. Josu Quintana aconseguia una marca que ell mateix s’encarregava de transformar per posar al marcador, al límit del descans, un 7-17.

A la represa, el Sabadell RC va intentar retallar distàncies per així tenir opcions fins al final de classificar-se pels play-offs de Primera Divisió Catalana. Però amb el Sabadell RC bolcat a l’atac, els barcelonins van aprofitar els forats per tancar el partit i van fer fins a tres marques en els últims deu minuts i es classificaven així per la fase final.

L’entrenador del Sabadell, Fran González, al final del partit feia un bon balanç del curs: “Ha estat una temporada molt complicada” i assegurava que “aquesta setmana començarem a preparar ja la pròxima campanya i intentarem estar preparats per la fase d’ascens a Divisió d’Honor Catalana que comença a l’octubre”.

D'aquesta manera, el Sabadell RC ja està de vacances i començarà a preparar en breu la temporada vinent, així com l'equip femení.