Llibertat provisional per l'home que va atropellar mortalment una dona a Sabadell

L'home anava drogat

El lloc de l'accident
El lloc de l'accident | ACN
26 de març del 2019
Actualitzat a les 14:22h
El jutjat d'instrucció 4 de Sabadell, en funcions de guàrdia, ha acordat la llibertat provisional amb mesures cautelars per al detingut per atropellar mortalment una dona de 86 anys i deixar-ne greument ferida una altra de 85 aquest diumenge a Sabadell. L'home va ser detingut després de donar  positiu en cocaïna.

L'accident va passar poc després de les 12.00 hores de diumenge, quan el conductor, un home de 32 anys, va perdre el control del seu vehicle i es va encastar contra la parada del bus del cementiri de Sabadell, en direcció al barri de Torre-romeu. En l'accident també va quedar ferida una dona de 85 anys, que va ingressar en estat greu a l'hospital Parc Taulí.

La Policia Municipal va detenir el conductor, que en el primer control d'alcoholèmia també va donar positiu. Posteriorment, però, en les proves comprovatòries posteriors, va donar una taxa de 0,25 mg/l, és a dir, el límit legal per a poder conduir vehicles.

La llibertat provisional s'acorda amb mesures cautelars, concretament se li demana  compareixences setmanals en el jutjat, se li retira el passaport i li prohibeixen sortida del territori. També s'ha acordat la intervenció del vehicle i retirada del permís de conduir.