El CDR Sabadell torna a pintar llaços grocs a l'edifici de Serveis Territorials d'Ensenyament del Vallès

La simbologia va ser retirada el passat 15 de març a petició per la Junta Electoral Central

Els llaços dibuixats a la façana i la vorera de Serveis Territorials
Els llaços dibuixats a la façana i la vorera de Serveis Territorials | Albert Segura
26 de març del 2019
Actualitzat a les 10:16h
El CDR Sabadell ha tornat els llaços grocs a l'edifici dels Serveis Territorials d'Ensenyament del Vallès Occidental, situat a la Gran Via de Sabadell, després que es retiressin el passat 15 de març per ordre de la Junta Electoral Central (JEC). Aquesta passada matinada hi han dibuixat aquesta simbologia a les portes i a la mateixa vorera del immoble, on també s¡hi pot llegir la paraula "llibertat". 

Es tracta d'una acció, que com ha assenyalat l'organització en una piulada, s'ha dut a terme la matinada d'aquest dimarts. En el missatge han interpel·lat el president del Govern, Quim Torra: "Com li vam dir al president, si vostè no vol desobeir, nosaltres, sí!", en referència a la conversa que Torra va tenir amb membres del CDR el passat dissabte a la ciutat.  En la mateixa piulada, han avisat que ha estat "una matinada groga, la primera de moltes que en vindran!". 
 

També han escrit, en groc, la paraula llibertat Foto: Albert Segura


L'acció en aquest edifici públic no és casual, ja que la Junta Electoral Central (JEC) va fer arribar una instrucció directa perquè despengés els llaços grocs, situats a la part interior de la vidriera de l'entrada principal.
 

Él groc ha tornat a l'edifici d'Ensenyament Foto: Albert Segura