Dansa

SORTEIG El Ballet de Catalunya estrena «La ballarina de Picasso»

NacióDigital sorteja, entre els seus subscriptors, una entrada doble per assistir a la presentació d'aquest espectacle de producció pròpia el diumenge, 7 d'abril, a les 18:00, al Centre Cultural Terrassa

per NacióSabadell, 26 de març de 2019 a les 09:00 |
Imatge promocional de l'espectacle «La ballarina de Picasso» del Ballet de Catalunya | Ballet de Catalunya
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 de març de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Ballet de Catalunya estrena un nou espectacle de producció pròpia, La ballarina de Picasso. Una peça d'estil neoclàssic-contemporani creada pel coreògraf resident del Het National Ballet holandès, Remi Wörtmeyer. La història gira a l'entorn de fets reals de la vida de Picasso i el triangle amoròs que es va formar entre ell, la seva dona, Olga, ballarina de ballets russos on ell dissenyava els decorats, i Marie-Thérèse, la seva amant.

NacióDigital sorteja, entre els seus subscriptors, una entrada doble per assistir a l'estrena mundial de La ballarina de Picasso, del Ballet de Catalunya, diumenge, 7 d'abril, a les 18:00, al Centre Cultural Terrassa. Us podeu apuntar al sorteig aquí:
La ballarina de Picasso

Companyia: Ballet de Catalunya
Coreòrgraf: Remi Wörtmeyer
Direcció Artística: Elías García
Data: diumenge, 7 d'abril, a les 18:00
Lloc: Centre Cultural Terrassa
Data del sorteig: divendres, 29 de marçBases del sorteig:

- Per participar en aquest sorteig cal ser subscriptor de NacióDigital.

- El termini per participar es tancarà el divendres, 29 de març, a les 10:00.

- Un cop fet el sorteig, NacióDigital contactarà per telèfon amb el guanyador. Si no respon a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.

- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu subscriptors@naciodigital.cat.

 

Participació