Sabadell esdevé la segona ciutat de Catalunya amb més inscrits per Junts pel Sí

Un total de 469 sabadellencs s'han apuntat per formar part de la candidatura | El municipi ha superat altres poblacions Girona

Redacció
07 d'agost del 2015
Actualitzat a les 10:11h
Captura de pantalla de la pàgina de Junts pel Sí de Sabadell.
Captura de pantalla de la pàgina de Junts pel Sí de Sabadell. | Junts pel Sí

Un total de 469 sabadellencs s'han apuntat per formar part de la candidatura Junts pel Sí. Es tracta de la segona ciutat de tot Catalunya amb més persones registrades, per darrera de Barcelona, que compta amb 3.964 apuntats i per davant de capitals com Girona que en té 460. 

La proposta de la candidatura Junts pel Sí per aconseguir 13.500 suports i que ja s'ha superat de bon tros sumant 18.797 candidats, ha tingut un gran èxit a la ciutat de Sabadell. En poc més d'un dia la campanya ha sumat 469 suports a la capital vallesana.

Francesc Baró, coordinador de Sabadell per la Independència, ha valorat positivament aquesta resposta ciutadana: "Demostra que Sabadell és sobiranista, hi ha un bloc que no, però existeix un altre més gran que si", ha apuntat.  

Pel que fa a la resta de la comarca, Terrassa compta amb 418 inscrits, Sant Quirze del Vallès amb 71, Barberà amb 38, Castellar del Vallès amb 65, Badia i Sentmenat amb 16 i Polinyà amb 4. 

El web de la coalició permet des als ciutadans afegir-se a la candidatura, una proposta que la formació va tirar endavant per deixar clar que "no és la llista de ningú, és la llista de tots els que volem fer un país millor, més just i digne".