seguretat

S'obren 32 places noves d’agent de la Policia Municipal de Sabadell

És una mesura més dins la reforma del cos, amb l'objectiu d'arribar els 275 afectius

per Redacció , 20 de març de 2019 a les 15:25 |
Aspirants a Policia Municipal de Sabadell formant-se a l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya | Juanma Peláez
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 de març de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La plantilla de la Policia Municipal s'ampliarà enguany amb la creació de 32 places. Actualment està oberta la convocatòria d’oposició lliure per cobrir aquestes vacants. Es tracta d'una mesura més del projecte de reestructuració, iniciat el 2016, amb l’objectiu de tenir a partir del 2022 amb una plantilla de 275 agents.

El procés de selecció constarà de tres fases: d’oposició, capacitació i de pràctiques a Sabadell. Durant la primera etapa, les persones aspirants hauran de passar una prova teòrica sobre cultura general, un conjunt de proves físiques, una prova pràctica sobre competències bàsiques de l’agent de la policia local, psicotècnics, una prova de coneixements de català i, finalment, una entrevista individual.


Les persones que ho superin, així com la prova mèdica començaran la segona fase, o de capacitació, que consisteix en un curs selectiu a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya (tret d’aquelles que acreditin tenir aprovat l’esmentat curs).

Finalment, els aspirants que hagin superat aquesta segona etapa hauran de passar un període de pràctiques de 12 mesos a l’Ajuntament de Sabadell per tal de garantir la seva idoneïtat .

 

Participació