El Sabadell RC cau a Badalona i haurà d'esperar pel play-off; les Valquíries acomiaden la temporada

El sènior masculí rep al filial dels Gòtics de Barcelona

El partit de les Valquíries
El partit de les Valquíries | Shamrock RC
20 de març del 2019
El sènior masculí del Sabadell RC va trencar la bona ratxa i va caure a domicili, contra els Cocodrils RC per 25-19. Els sabadellencs, però, van aconseguir la bonificació defensiva que pot ser decisiu per classificar-se per les semifinals de la lliga.

En només quinze minuts, el marcador fixava un 10-0. Els de Fran González, tot i el cop inicial, el Sabadell RC va seguir amb el plantejament de joc i d’aquesta manera van poder acostar-se al marcador, 10-7. Al límit del descans, els Cocodrils van assajar després d’un error defensiu i van ampliar la distància.

A la segona part, els vallesans es van posar a cinc punts, però els locals van tornar a ampliar la distància amb un cop de càstig transformat i una marca pràcticament en jugades consecutives. A 13 punts quan només faltaven quinze minuts pel xiulet final, no hi havia esperances, però el capità Nico Maccio aconseguia una marca que permetia als sabadellencs somiar. Els últims deu minuts, i amb els de Fran González a només sis punts, el matx es va convertir en un setge per part dels visitants, però per molt que ho van intentar no van aconseguir la marca que els donés la victòria.

El proper compromís del Sabadell RC serà aquest dissabte a la Roureda contra el filial dels Gòtics de Barcelona. Una victòria del Sabadell, sumat a una desfeta del Badalona que juga el diumenge a casa dels Senglars de Torroella, podrà entrar al play-off.

Les Valquíries tanquen el curs

Les Valquíries va acomiadar la temporada també el passat dissabte. L’equip va caure clarament a casa contra les campiones de la lliga, el Shamrock de Mallorca. Les visitants, que ja eren campiones abans de jugar el matx, van aprofitar que un cop més les Valquíries no eren suficients efectives per vèncer: 10-67.

Les mallorquines van imposar un ritme de partit trepidant. Durant els primers 40 minuts, les campiones van aconseguir fins a vuit marques i a la represa van ser dos.