Més sol però el mateix ambient fresc

El mercuri no superarà els 15 graus

Núvols sobre Sabadell
Núvols sobre Sabadell | Albert Segura
Redacció
19 de març del 2019
Segons el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), aquest dimecres hi haurà cel serè en general. Amb tot, fins a primeres hores del matí hi haurà intervals de núvols al vessant nord del Pirineu i al litoral i prelitoral sud, a més d'algun estrat baix a punts d'altiplà Central i Ponent. A banda, creixeran algunes nuvolades a punts del Prepirineu i del prelitoral i al final del dia arribaran alguns núvols mitjans a la meitat sud del litoral.

De matinada és probable precipitació feble, aïllada i minsa al vessant nord del Pirineu, i no es descarta algun ruixat a punts del litoral i prelitoral sud. La cota de neu rondarà els 800 metres.

La temperatura mínima serà entre lleugerament i moderadament més baixa. Es mourà entre els -5 i 0 ºC al Pirineu, entre els -3 i 2 ºC al Prepirineu i el nord de la depressió Central, entre els 0 i 5 ºC a la resta de la depressió Central i al prelitoral, i entre els 4 i 9 ºC a les terres de l'Ebre i al litoral. La temperatura màxima serà similar en conjunt, lleugerament més alta de forma local. Oscil·larà entre els 7 i 12 ºC al Pirineu, entre els 10 i 15 ºC al Prepirineu i l'altiplà Central i entre els 13 i 18 ºC a la resta del país.