Enxampen tres lladres amb 25 antecedents quan intentaven robar en domicilis de Cerdanyola

Els van detenir després d'una persecució i gràcies a que mossos de paisà els seguissin durant l'entrada a diversos habitatges

El que van trobar els agents que duien els tres lladres
El que van trobar els agents que duien els tres lladres | Mossos d'Esquadra
Redacció
19 de març del 2019
Els Mossos d'Esquadra han detingut dos homes i una dona, que acumulen més de 25 antecedents, quan estaven intentant robar en diversos habitatges del barri de Sant Ramon de Cerdanyola, en els quals entraven a través de les plantes baixes.

Al voltant de les 20.30 hores del passat 11 de març, un grup d'agents de paisà que duien a terme un dispositiu de prevenció de robatoris va localitzar els tres detinguts caminant pel carrer Oreneta i mirant tots els patis de les plantes baixes.
 

El que van trobar els agents que duien els tres lladres Foto: Mossos d'Esquadra


Els van començar a seguir i van veure com, al carrer de la Garsa, la dona va donar una escarpa a un dels homes i es va quedar vigilant, mentre que els altres dos saltaven dins del jardí d'un immoble i poc després sortien, una acció que van repetir en tres ocasions al mateix carrer.

Quan van ser sorpresos pels policies van fugir, llençant l'escarpa a terra. Tot i així, i després d'una persecució, van ser detinguts. Durant l'escorcoll se'ls va decomissar uns guants, un tornavís, un lot i l'escarpa, que suposadament utilitzarien per cometre els robatoris.

Els tres detinguts, de 21, 23 i 24 anys, van passar a disposició judicial el passat 13 de març i el jutge de guàrdia de Cerdanyola els va deixar en llibertat amb càrrecs com a presumptes autors de diversos robatoris en domicilis en grau de temptativa.