La Policia enxampa quatre persones begudes al volant el cap de setmana

Un dels conductors superava més del triple de la taxa màxima permesa

Redacció
18 de març del 2019
Actualitzat a les 15:36h
La Policia Municipal de Sabadell ha denunciat quatre conductors per dona positiu en el test d'alcoholèmia al llarg del cap de setmana, en tots els casos va haver d'immobilitzar el vehicle. La primera denúncia va arribar dissabte de matinada, a les tres, a l'avinguda Francesc Macià. La persona que anava al volant, un jove de 21 anys, va donar 0,56 mg/l -la taxa màxima permesa és de 0,25-. 

45 minuts més tard, i una mica més allunyat de la zona central urbana, una altra unitat policial en va enxampar un altre, un home de 36 anys. En el resultat de la prova d'alcoholèmia va donar 0,42 mg/l. 

Poc més de 24 hores després, a les 2.50 al passeig Almogàvers, 50, una patrulla va aturar un cotxe i el conductor, un home de 48 anys, va donar un resultat positiu de 0,78. 

Delicte contra la seguretat vial, alcoholèmia Positiva A les 02:50 hores, al passeig Almogàvers, 50, una unitat de policia municipal va aturar un turisme i va realitzar la prova d’ alcoholèmia al seu conductor, un home de 48 anys, el qual va donar positiu amb un resultat de 0,78 mg/l. 

Quatre hores més tard, a les 6.57, al carrer Francesc Eiximenis, aturaven un turisme i el conductor de 22 anys va donar un resultat de 0,65 mg/l.