Tall de trànsit per fer realitat el carril bici Sabadell - UAB

A l'alçada de Sant Quirze del Vallès

El nou carril bici unirà Sabadell i la UAB
El nou carril bici unirà Sabadell i la UAB | Juanma Peláez
Redacció
19 de març del 2019
El proper dilluns 25 es tancarà el trànsit sota del pont del ferrocarril de los Rosales, a Sant Quirze del Vallès, amb motiu de l’execució de les obres de prolongació del camí Verd. La zona ja està degudament senyalitzada.
 
Les obres de prolongació del camí verd des del carrer de l’Oreneta fins al passeig del Colomer de Sant Quirze ja estan en marxa des de finals de febrer, un cop l’empresa adjudicatària va presentar els tràmits previs del pla de seguretat i l’alta del centre de treball. Aquestes obres corresponen a la proposta dels pressupostos participatius de 2016, que es van contractar el desembre de l’any passat, després de l’estudi de recorreguts més viables, la redacció i aprovació del projecte i que el primer concurs d’adjudicació hagués quedat desert.



Les obres haurien de permetre la connexió entre Sabadell i la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) en bicicleta per la C-1413. Amb un pressupost de 831.000 euros, el projecte, s'ha treballat conjuntament amb els ajuntaments de Sabadell i Sant Quirze, motiu pel qual els dos consistoris optaran a una subvenció FEDER per finançar el 50% del cost.

En total, aquesta via ciclista interurbana tindrà una longitud de 1.370 metres, 1.100 dels quals transcorren pel terme municipal de Sant Quirze.