L'Audiència estudia l'ingrés a presó de dos dels sospitosos de la violació múltiple de Sabadell

Aquest dilluns dos dels cinc detinguts en llibertat amb càrrecs celebraran una vista

L'antiga sucursal bancària on es van produir els fets
L'antiga sucursal bancària on es van produir els fets | Juanma Peláez
Redacció
18 de març del 2019
Actualitzat a les 11:48h
Aquest dilluns dos dels sis detinguts, en llibertat amb mesures cautelars, com a presumptes autors d'una violació múltiple la matinada del passat 3 de febrer celebraran una vista a l'Audiència Provincial de Barcelona. Sobre la taula està si segueixen en llibertat. L'advocat de la família, Jorge Albertini, ja va manifestar que haurien d'estar entre reixes. 

Albertini assegurava "que clarament van participar en els fets" i remarcava que "hi ha mostres d'ADN i identificacions" que ho així ho certifiquen. La vista d'apelació a l'Audiència ha estat possible gràcies al recurs que la Fiscalia va presentar contra la mesura que va establir el titular del Jutjat d'Instrucció número 2 de Sabadell, en què va decretar presó per a dos dels vuit detinguts, sis van quedar en llibertat amb mesures cautelars com presentar-se al jutjat i la prohibició de sortir del país i uns altres dos, en aquell moment, van ser traslladats a un Centre d'Internament d'Estrangers (CIE).  

Tot i que hi ha sis detinguts que van quedar en llibertat, un d'ells s'ha fugat. Per aquesta raó, tal com va indicar Albertini, haurien d'estar a la presó. Tanmateix, esperava que "en qualsevol moment apareixerà".